over ons

Uit persoonlijke interesse start mevr. Maria Jespers in 1977 een natuur- en dieetvoedingszaak met de naam FIT. Het logo, dat we nog steeds gebruiken, is een gestilleerd gezinnetje, symbool voor gezondheid voor de hele familie. In 1989 neemt mevr. Lea De Decker de fakkel over. Ondertussen zorgt een toenemende belangstelling  voor eerlijke en gezonde voeding en alternatieve geneeswijzen er voor dat de kleine winkel het steeds groeiende aanbod nauwelijks kan herbergen.

In 2014 wordt de FIT en de aanpalende apotheek grondig verbouwd. Sindsdien vindt u in de FIt healthcorner een uitgebreide keuze aan voedingssupplementen en functionele voeding zoals glutenvrij, suikervrij en superfoods.

Take it easy


Wij dragen zorg voor u !


Maak uw bestelling over via telefoon (015/51.10.13) of mail (fit_rijmenam@hotmail.com) en uw pakketje staat op het afgesproken moment voor u klaar.


Meer advies nodig?


Wij gaan graag samen met u op zoek naar de meest geschikte producten inzake voedingssupplementen, natuur- en dieetvoeding en natuurlijke verzorgings- of schoonmaakproducten.


Het FIT-team

volg ons op

FIT natuur-en dieetvoeding